Εκδήλωση στον Φιλολογικό σύλλογο “ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ” (πλατεία Καρύτση)

Την εκδήλωση προλόγησε ο Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Νικόλαος Ηλιόπουλος. Αναφερόμενος εις την ιεραποστολήν, επεσήμανε μεταξύ άλλων, ότι:

η περί Ιεραποστολής αντιληψίς μας δεν μπορεί να σημαίνει κάτι ολιγώτερον από τον συντονισμόν της καρδίας μας με τον Ιησούν, ώστε να μπορούμε να βιώνουμε αληθινά το « μένειν εν τω Χριστώ», που σημαίνει ότι όλη μας η ύπαρξη ευρίσκεται ριζωμένη στα βάθη της αγάπης Του. Και εδώ ακριβώς, ευρίσκεται το αληθινό κίνητρο της Ιεραποστολής.

Πραγματοποιήθηκε παρουσίαση του ορθόδοξου ιεραποστολικού έργου στην Ιερά Μητρόπολη Κορέας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορέας και Έξαρχο Ιαπωνίας κ. Αμβρόσιο.

Την ως άνω εκδήλωσιν επεραίωσεν ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχ/δρίτης κ. Συμεών Βολιώτης, ως εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών & πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερωνύμου, μεταφέρων τας ευχάς και τας ευλογίας Του. Εξήρε την προσωπικότητα του π. Αμβροσίου, αναφερθείς στο επίπονον και πολισχεδές Ιεραποστολικόν έργον το οποίον συντελείται υπ’ Αυτού εις την Ι. Μητρόπολη της Κορέας.